BEST BEKEKEN IN NOVEMBER

Door Niels in Website Nieuws, zaterdag 7 december 2019 10:00

We hebben de eerste week van december er inmiddels opzitten en het is tijd om te kijken naar de meest populaire reportages van afgelopen maand. Een heel bijzondere nummer 1 hebben we en verder heel veel rooiwerkzaamheden uiteraard.
Top 5 best bekeken fotoseries (logs) in de maand november:

1: Plaats 1: Een bijzondere reportage op nummer 1. In de nachtelijke uren fotografeerde Chris Konings de reparatie aan een Grimme rooier. Deze mystieke sfeer vat aardappeloogst 2019 goed samen.

2: Plaats 2: Ook op nummer 2 vinden we aardappelen. En dan bij akkerbouwbedrijf Ellermann, die daarvoor 2 AVR Puma's inzette waarvan 1 op rupsen. Herman Deuling maakte de serie.

3: Plaats 3: Een Claas Xerion aan het hennep maaien, Fendt 1050 aan het ploegen in Zeeland en meer. Genoeg bekijks voor de nummer 3.

4: Plaats 4: Hij werd pas eind november geplaatst maar toch haalde de eerste serie met oude foto's, die van Wim van der Bliek, het in de top 5 voor seizoen 2019-2020.

5: Plaats 5: En Kees de Nood staat ook zelf nog in deze lijst met een mooie reportage van de suikerbietenoogst dit najaar in Zeeuws-Vlaanderen.

REACTIES

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.