BEST BEKEKEN IN OKTOBER

Door Niels in Website Nieuws, zondag 3 november 2019 10:00

De herfstwerkzaamheden domineren het beeld in deze top 5 over oktober. Uien rooien, suikerbieten of pootaardappelen. Het is allemaal te zien. Maar, ook de indrukwekkende grote trekkers van vooral Fendt scoorde goed onder de vele kijkers.
Top 5 best bekeken fotoseries (logs) in de maand oktober:

1: Plaats 1: Deze fotoreportage van Kees de Nood stak er qua kijkers met kop en schouders bovenuit. Er is dan ook een unieke uienrooicombinatie in te zien, maar tevens veel ander mooi oogstwerk.

2: Plaats 2: Ook plek 2 is toebedeeld aan Kees. Wederom zien we een unieke oogstmachine en wel een om pompoenen mee van het land te halen.

3: Plaats 3: Spuitwerkzaamheden in het zuidwesten en pootgoed rooien in de NOP. Dat is in deze fotoserie te zien.

4: Plaats 4: Een reportage uit het noordoosten van ons land op nummer 4 met een gevarieerde serie van Jans. Hij fotografeerde onder andere de nieuwe Fendt 900 serie in actie.

5: Plaats 5: En ook de vele Fendt's, waaronder een Black Beauty en 1050 Vario, deden het goed in deze serie van Ivo Jacobs.

REACTIES

comment Door KeesdeNood op zondag 3 november 2019 19:46 quote
Aangenaam verrast was ik om te zien dat ik met deze 2 serie op de 1e en 2e plaats stond. U weet ik hou er van om het contrast en aparte dingen te fotograferen deze waardering van jullie is voor mij een stimulans om daar mee door te gaan bedankt.Loveit
comment Door manus op maandag 4 november 2019 09:47 quote
KeesdeNood schreef: Aangenaam verrast was ik om te zien dat ik met deze 2 serie op de 1e en 2e plaats stond. U weet ik hou er van om het contrast en aparte dingen te fotograferen deze waardering van jullie is voor mij een stimulans om daar mee door te gaan bedankt.Loveit Is altijd mooi om je reportages te zien Kees.
Ik zoek ze er altijd eerst uit als ik een paar dagen geen Agrifoto heb gezien(gebeurt niet vaak dat ik Agrifoto mis)Loveit
Laatst aangepast door: Niels op maandag 4 november 2019 11:44.
comment Door Niels (Administrator) op maandag 4 november 2019 11:46 quote
KeesdeNood schreef: Aangenaam verrast was ik om te zien dat ik met deze 2 serie op de 1e en 2e plaats stond. U weet ik hou er van om het contrast en aparte dingen te fotograferen deze waardering van jullie is voor mij een stimulans om daar mee door te gaan bedankt.Loveit Mooi om te horen Kees. Cijfers zeggen niet alles maar het is wel een hele mooie motivator en kroon op jouw werk!

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.