ALBUM - FOTO'S VAN NIELS VAN DER BOOM - 23-9 II

Door Niels in Agrifoto Foto's, donderdag 10 november 2022 19:00

thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb

REACTIES

comment Door charel op donderdag 10 november 2022 21:32 quote
Mooi de tectron en de Dewulf kwarto evenknie. Zo op de foto lijkt de weg van de aardappel door de machine ongeveer even lang met aan het eind voor de Grimme de C elevator en voor de Dewulf de ring elevator. Merk je dat de Dewulf een stuk nieuwer is qua reiniging en capaciteit?
comment Door Niels (Administrator) op vrijdag 11 november 2022 08:35 quote
Ik denk dat het verschil vooral is dat de Dewulf een egelband heeft en de Grimme niet waardoor hij loof beter verwerkt. En de Kwatro heeft minder versmalling in de machine wellicht. SVZ heeft beide rooiers dus die kunnen je het zo vertellen. Tectron blijft een mooie machine maar op zachte grond een duikboot en een concept waar veel onderhoud aan kleeft, vooral de rupsen.
comment Door charel op vrijdag 11 november 2022 18:36 quote
Dat van die egelband wist ik nog niet, die hebben ze kunstig verstopt dan en op een vernuftige manier de grond afvoer geregeld die van de egelband af komt. 2e hands zijn de 1e generatie kwarto’s niet zo heel duur meer vind ik, zeker in vergelijking met een 3060 die de helft aan rijtjes rooit.
comment Door Niels (Administrator) op vrijdag 11 november 2022 21:29 quote
Het is een vrij lange machine hij zit er netjes ingebouwd. Kijk maar eens bij Dewulf hoe het zit geconstrueerd. Heb ook wel foto's gemaakt bij Franzen van het onderhoud in de winter, dan kun je het ook wel zien.

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.