ALBUM - FOTO'S VAN NIELS VAN DER BOOM - 28-10

Door Niels in Agrifoto Foto's, zondag 5 december 2021 19:00

thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb

REACTIES

comment Door charel op zondag 5 december 2021 23:41 quote
Op je 83ste ‘s ochtends het bejaardenhuis verlaten met een trommeltje bammetjes om lekker een dag te gaan ploegen met een turboshift. Dan ben je toch de gelukkigste man op de wereld. Wellicht zit kleinzoon op de 511, in welke andere branche ben je als familie zo verbonden met het (familie) bedrijf?
comment Door niewiem op maandag 6 december 2021 07:33 quote
En de boer, hij ploegde voort. Prachtige serie met dito filmpjes.Smile
comment Door Niels (Administrator) op maandag 6 december 2021 12:50 quote
charel schreef: Op je 83ste ‘s ochtends het bejaardenhuis verlaten met een trommeltje bammetjes om lekker een dag te gaan ploegen met een turboshift. Dan ben je toch de gelukkigste man op de wereld. Wellicht zit kleinzoon op de 511, in welke andere branche ben je als familie zo verbonden met het (familie) bedrijf? Haha nou nog geen bejaardenhuis hoor volgens mij!
comment Door modest op maandag 6 december 2021 18:50 quote
Hier in buurt zit een 80-jarige loonwerker die nog elk jaar zijn rondjes rijdt met de Claas 12-rijer. Zijn zoon en kleinzoon mogen met de silagewagens rijden.
comment Door Sander_Oostdijk (Administrator) op maandag 6 december 2021 21:54 quote
Mooie serie van heel mooi spul!

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.