ALBUM - FOTO'S VAN NIELS VAN DER BOOM - 19-10 I

Door Niels in Agrifoto Foto's, donderdag 25 november 2021 19:00

thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb

REACTIES

comment Door charel op donderdag 25 november 2021 20:40 quote
de row track lijkt wel aardig slip te hebben. Is het met spekkig land dan niet handiger om optum 300 op wielen voor de woelpoot te zetten en de rupstrekker voor de rotoreg?
comment Door Niels (Administrator) op vrijdag 26 november 2021 14:59 quote
charel schreef: de row track lijkt wel aardig slip te hebben. Is het met spekkig land dan niet handiger om optum 300 op wielen voor de woelpoot te zetten en de rupstrekker voor de rotoreg? Ja het was glad bovenop het miezerde ook constant. Denk dat die Optum na 50 meter de banden vol had zitten met Oldambtster klei en ook niet verder kwam. Was vooral richting de kopakker een probleem (waar ik stond) dus je ziet wel het slechtste stuk.

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.