ALBUM - FOTO'S VAN NIELS VAN DER BOOM - 29-7 I

Door Niels in Agrifoto Foto's, vrijdag 13 augustus 2021 19:00

thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb

REACTIES

comment Door charel op vrijdag 13 augustus 2021 20:12 quote
Ik wilde het net vragen maar je schreef het al onder 1 van de foto’s dat de tectron nog populair is in het zuidwesten. Dit is een van de latere zeker met het nieuwe type cabine erop? Hoeveel rijden er nog dan? En zijn ze die nog aan het afschrijven dat ze er nog rijden of echt uit tevredenheid? Op de 2e hands markt is het toch een beetje veel geweld voor weinig geld net als het 2e hands bieten rooiers.
comment Door Niels (Administrator) op zondag 15 augustus 2021 19:48 quote
Ja dit is een van de latere inderdaad. In het zuidwesten rijden er nog behoorlijk veel omdat ze nog niet versleten zijn en goed functioneren. Heeft zijn beperkingen maar voldoet bij veel bedrijven gewoon goed. De grote bunker is een voordeel want die van een Varitron is veel kleiner. Met zo'n machine heb je gewoon veel onderhoud en dat houdt kopers tegen.

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.