ALBUM - FOTO'S VAN HERMAN DEULING - 22-7

Door Niels in Agrifoto Foto's, dinsdag 10 augustus 2021 19:00

thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb

REACTIES

comment Door KeesdeNood op woensdag 11 augustus 2021 13:40 quote
Mooie dors serie Herman ik ben niet zo voor een pickup opraper in graszaad maar in dit geval hebben ze er wel voordeel van.
comment Door Niels (Administrator) op donderdag 12 augustus 2021 09:51 quote
KeesdeNood schreef: Mooie dors serie Herman ik ben niet zo voor een pickup opraper in graszaad maar in dit geval hebben ze er wel voordeel van. Waarom Kees geeft dat meer verlies? Ik zie dat Huibert de pick-ups van de RIJP ook nog gebruikt.
comment Door KeesdeNood op donderdag 12 augustus 2021 11:39 quote
Omdat een pick-up opraper open is het zaad wat er uitvalt tijdens het oprapen valt er door en bij een zeil niet. Maar wanneer het doorgegroeid is zoals dit jaar trekt een pick-up het er beter uit en hoef je niet zo snel te onder maaien.
comment Door Niels (Administrator) op donderdag 12 augustus 2021 19:45 quote
KeesdeNood schreef: Omdat een pick-up opraper open is het zaad wat er uitvalt tijdens het oprapen valt er door en bij een zeil niet. Maar wanneer het doorgegroeid is zoals dit jaar trekt een pick-up het er beter uit en hoef je niet zo snel te onder maaien. Oké weer wat geleerd bedankt Kees. Mocht je nog iemand weten voor een compleet MF 700-serie maaibord + opraper laat maar weten! Misschien is er in ZV nog iemand die graszaad of koolzaad, etc. doet.

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.