ALBUM - FOTO'S UIT DE OUDE DOOS VAN: ARNOUD HOEKSTRA IV

Door Niels in Agrifoto Foto's, zaterdag 27 maart 2021 14:00

thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb

REACTIES

comment Door charel op zaterdag 27 maart 2021 21:46 quote
Werd het machine park van de RIJP betaald uit de opbrengsten van de eigen productie of omdat het een soort landsbelang was dat de flevo in cultuur werd gebracht met de pinpas van de staat?
Zijn er ook boeken of biografie├źn over de RIJP eigenlijk?
comment Door Erik_Koolhof op zondag 28 maart 2021 11:52 quote
Prachtige beelden weer Cool
comment Door Niels (Administrator) op zondag 28 maart 2021 12:13 quote
charel schreef: Werd het machine park van de RIJP betaald uit de opbrengsten van de eigen productie of omdat het een soort landsbelang was dat de flevo in cultuur werd gebracht met de pinpas van de staat?
Zijn er ook boeken of biografie├źn over de RIJP eigenlijk?
Van beide kanten kwam er geld binnen natuurlijk. Enerzijds het rijk voor de ontwikkeling van Flevoland (ook aanplant bossen, aanleg wegen, etc.) maar ook de inkomsten van het landbouwbedrijf ja. Als je op internet zoekt zoals Boekwinkeltjes.nl kun je zat oude boeken vinden.
comment Door charel op zondag 28 maart 2021 14:01 quote
Goede tip. Gisteren kwam mijn vader met een paar boeken van de Wilhelmina polder op de proppen. Ik vind het wel mooi dat mensen de moeite nemen een boek samen te stellen over zulke grote landbouwbedrijven.
comment Door bolinder op zondag 28 maart 2021 14:20 quote
Er zijn diverse boeken van de Wilhelmina-polder maar dat was ook uniek wat men toen deed op eigen innitatief polders aanleggen de laatste eigen aangelegen polder in Zeeland was de Caland-polder eind jaren Vijftig moet je nu eens mee aankomen zelf een polder aanleggen heel de millieubeweging zou je aanklagen terwijl het toen werd aangemoedicht.
comment Door Niels (Administrator) op zondag 28 maart 2021 19:39 quote
charel schreef: Goede tip. Gisteren kwam mijn vader met een paar boeken van de Wilhelmina polder op de proppen. Ik vind het wel mooi dat mensen de moeite nemen een boek samen te stellen over zulke grote landbouwbedrijven. Er is een heel mooi boek uitgegeven ik denk in de jaren 80 of begin 90 over de WP. Heb het helaas nooit te koop gezien maar staan veel foto's in.

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.