ALBUM - FOTO'S VAN NIELS VAN DER BOOM - 24-3 I

Door Niels in Agrifoto Foto's, donderdag 2 april 2020 19:00

thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb

REACTIES

comment Door niewiem op vrijdag 3 april 2020 07:07 quote
Mooie gevarieerde serie, Niels. Die Vigniek heeft wel wat weg van een TopDown. Systeem is goed. Wij hebben het zaaiverdeelsysteem op de TopDown gebouwd en het groenbemesterzaad wordt gewoon met pijpjes tussen de tanden verdeeld. Werkt goed en je hebt geen aparte kouterbalk nodig.Smile Cool
comment Door Niels (Administrator) op vrijdag 3 april 2020 19:55 quote
Voor groenbemester is dat prima ja Ed of misschien ook koolzaad. Deze machine werkt toch wel anders. Grootste verschil is dat hij geen schijven heeft en jullie TopDown wel. Ik ken trouwens ook iemand die een kouterbalk achter zijn TopDown heeft gemaakt.
comment Door KeesdeNood op zaterdag 4 april 2020 11:35 quote
Prachtig die NH met Vicon schudeg in de jaren 70/80 een veel gebruikt werktuig om een mooi zaaibed te maken . Platen er in om niet te diep te werken zo te zien moet het er een zijn van de laatste bouw serie.
comment Door Niels (Administrator) op zaterdag 4 april 2020 19:28 quote
KeesdeNood schreef: Prachtig die NH met Vicon schudeg in de jaren 70/80 een veel gebruikt werktuig om een mooi zaaibed te maken . Platen er in om niet te diep te werken zo te zien moet het er een zijn van de laatste bouw serie. Klopt Kees dit is 1 van de laatste serie dus nog jonger jaren 90 denk ik of eind 80.

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.