Wingssprayer: Goed voor het milieu, gewas en uw portemonnee!

Bij de meest briljante uitvindingen ligt hun grote kracht in de eenvoud. Dat geldt ook voor Wingssprayer. Met een relatief simpel systeem slaat u drie vliegen in ťťn klap. Daarnaast zijn er tal van bijkomende voordelen. Niet alleen voor een geslaagde gewasbescherming, maar ook voor uw omgeving.

Besparen op dure gewasbeschermingsmiddelen en deze op de juiste manier toedienen. Met die gedachte is de Wingssprayer ontwikkeld. Dit ontwikkelproces gaat nog iedere dag door, om de juiste oplossing te bieden in iedere situatie. Daarnaast zijn agrarische ondernemers van over heel de wereld geÔnteresseerd in Wingssprayer.

De Wingssprayer spuit een fijne nevel direct in een geopend gewas. Deze druppels rollen niet van het gewas. Dankzij de unieke werking van de Wing wordt voorkomen dat drift ontstaat. Zo kunt u effectiever spuiten en het levert minder emissie op voor de natuur. De driftreductie is namelijk 99,8 procent! Wingssprayer is te monteren op alle merken en type veldspuiten.

wingsprayer

Hoe werkt het?

Wingssprayer creŽert een neerwaartse luchtstroom om de spuitvloeistof tot diep in het gewas door te laten dringen. Hiervoor wordt de techniek van een vliegtuigvleugel gebruikt. Het verschil is dat hier geen opwaartse maar neerwaartse luchtstromen worden gebruikt. De fijne druppels zorgen ervoor dat het gewas optimaal bedekt wordt zonder dat de nevel wegwaait. Wingssprayer is ontwikkeld om efficiŽnter te kunnen spuiten bij een hogere rijsnelheid.

wingsprayer

Milieuwinst

Als agrarisch ondernemer merkt u dat het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen onder een vergrootglas ligt. Burgers kijken nauwlettend naar uw bedrijf. Door met nagenoeg nul procent drift te spuiten voorkomt u met de Wingssprayer overlast voor omwonende. Ook het milieu profiteert hier sterk van. Omdat gewasbeschermingsmiddelen efficiŽnter werken heeft u er minder van nodig. Zo ontlast u het milieu en verlaagt u kosten. Niet voor niets is het gebruik van sommige middelen louter toegestaan in combinatie met Wingssprayer.

wingsprayer

Voordelen van de Wingssprayer

Sinds 2002 werkt Wingssprayer continue aan het verbeteren van de technologie. Alle negatieve ervaringen met de voorloper (sleepdoek) zijn sterk verbeterd. In de loop der jaren zijn verschillende systemen uitgetest, waardoor men op het uiteindelijke ontwerp is uitgekomen.

Bent u geÔnteresseerd in het efficiŽnt en kosteneffectief bespuiten van uw gewassen en direct het milieu beschermen? Neem dan direct contact met Wingsprayer BV voor meer informatie (tel: 06 53 22 69 20). Op onze website vindt u nog veel meer informatie over de Wingssprayer.