Wingssprayer crowdfunding

Dit is uw kans om rendement te halen uit een onderneming die behalve financieel resultaat een geweldige winst boekt met de bescherming van ons leefmilieu.

Deze week ben ik gestart met mijn ‘crowdfunding campagne’. Via deze mail wil ik je graag deelgenoot maken van zo’n goed renderende investeringsmogelijkheid. Ik wil de groei van mijn onderneming financieren met behulp van jullie: de Crowd! Mijn partner Collin Crowdfund regelt en controleert alles voor jullie en via hen wil ik dan ook een lening realiseren. Deze is volledig gedekt door een 1ste hypotheek op het onroerend goed. De voorwaarden van de lening zijn als volgt:

Bedrag €650.000
Rente 7% per jaar
Looptijd 5 jaar
Terugbetaling Maandelijks linear

Wat doen we?

Wingssprayer B.V. richt zich op gewasbescherming zonder verliezen te maken in de omgeving: de zogenaamde driftreductie. Daardoor wordt het bodemleven, waterleven, de mens en natuur beschermd tegen deze ongewenste stoffen. De nieuwe methode van spuiten beschermt de bodem en omgeving. De financiering dient voor de verdere uitrol van het product en doorontwikkeling.

Doe je mee? Profiteer van een mooi voordeel!

Steun je mijn ambitie? Ga dan naar mijn pitch waar meer informatie over mijn onderneming te vinden is en schrijf je heel eenvoudig in voor een investering in mijn plan! Daarnaast ontvangen alle investeerders de uitnodiging voor de investeerdersdag bij Wingssprayer met veld demonstraties om een blik achter de schermen te werpen.

Hulp nodig met investeren?

Ik kan mij voorstellen dat je vragen hebt. Klik hier voor meer uitleg over het investeren. Ook kan je contact opnemen met Collin via info@collincrowdfund.nl of bellen via 085 401 6546.