REACTIES

comment Door Erik_Koolhof op maandag 16 juli 2018 16:27 quote
Prachtige serie Kees, de oelewappers die deze ontpoldering er door hebben gedrukt mogen van mij bij Scheveningen de grens over, dit is zo zonde!
comment Door xc70 op maandag 16 juli 2018 19:07 quote
mooie reportage , dit allemaal door onze onbekwame politiekers die maar één ding kennen en dat is hun zakken vullen . gezond verstand kennen ze echter niet Sad
comment Door modest op maandag 16 juli 2018 19:35 quote
Spijtig, zo'n mooi gebied
comment Door bolinder op maandag 16 juli 2018 23:53 quote
Prachtig Kees ben er zelf ook niet zo lang geleden nog geweest en dan te bedenken dat zeker 90% van de Zeeuwen dit niet wil maar de minderheid schreeuwt altijd het hards en word vaak gehoord verschrikkelijk dat deze mooie natuur kapot gemaakt word door mensen die geen enkel verstand van natuur hebben en dan zoveel vogels hebben in een gebied dat de Vos er aan te pas moet komen om het probleem op te lossen en dan snappen ze niet waar de vos in eens vandaan komt terwijl ze hem zelf hebben uitgenodigd omdat ze er een zooitje van maaken in hun zogenaamde natuurgebied.
comment Door charel op dinsdag 17 juli 2018 21:26 quote
Kan er aan de andere kant van de wereld weer een half regenwoud gekapt worden om de voedsel productie van deze polder te compenseren. Nederland op zijn smalst. Maar ik houd het kort want mijn huis moet nog van het gas af, druk druk druk.

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.