FOTO'S VAN HERMAN DEULING - 28-4

Door Niels in Agrifoto Foto's, maandag 4 juni 2018 19:00

Terwijl het zomer is zitten we bij Agrifoto voorlopig nog in de voorjaarsmodus. Voor deze serie ging Herman kijken bij akkerbouwbedrijf Ellerman, die druk aan het poten waren. Ook zien we beide Claas Xerion 4000's van Dun Agro in actie.
image
Fendt 720 Vario S4 met Stoll Profiline FZ 80.1 voorlader en Rumptstad vastetand cultivator van akkerbouwbedrijf Ellermann uit Emmer-Compascuum.

image

image

image
Fendt 724 Vario met Rumptstad/eigenbouw frontcultivator, met opgebouwde tanks, en Grimme GL 430 pootmachine.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image
Combinatie van Dun Agro uit Oude Pekela: Claas Xerion 4000 Trac VC met Lemken Smaragd 9 cultivator en Accord zaaimachine.

image
En combinatie nummer 2, die precies hetzelfde is.

image
Beide hebben Accord zaadtanks achterop het platform gebouwd.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

REACTIES

comment Door GPH op dinsdag 5 juni 2018 02:43 quote
Wederom mooie foto's Herman, en erg mooie combinaties van Dun! moet toch iedere keer denken bij het zien van deze combinaties dat die grote tank achter de cabine toch wel verschrikkelijk het zicht ontneemt aan de werkzaamheden. Deze had ook heel mooi tussen de lemken en de accord zaaibalk opgebouwd kunnen worden lijkt het.
comment Door Hardoxxx op woensdag 6 juni 2018 23:39 quote
GPH schreef: Wederom mooie foto's Herman, en erg mooie combinaties van Dun! moet toch iedere keer denken bij het zien van deze combinaties dat die grote tank achter de cabine toch wel verschrikkelijk het zicht ontneemt aan de werkzaamheden. Deze had ook heel mooi tussen de lemken en de accord zaaibalk opgebouwd kunnen worden lijkt het. Dat zal qua gewicht niet lukken op de as van een getrokken smaragd, dan had je een solitair variant moeten hebben, deze fungeert meer als module- bouw werktuigendrager. Deze machine duwt zijn transport wielen van de grond tijdens het werk als ik het goed heb.
Laatst aangepast door: Niels op donderdag 7 juni 2018 20:20.

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.