ALBUM - FOTO'S VAN NIELS VAN DER BOOM - 1-2

Door Niels in Agrifoto Foto's, zaterdag 10 februari 2018 19:00

thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb

REACTIES

comment Door cagri op zaterdag 10 februari 2018 20:13 quote
laden die wielladers ook bieten in t veld?
hier in be voor tiense vooral met de kraan (boer zelf transport meestal met trekker) of de muis
comment Door Niels (Administrator) op zondag 11 februari 2018 11:37 quote
Dat gebeurt wel in het noordoosten van Nederland op de zandgrond maar niet hier op de klei. Daar worden alle bieten op de verharding opgeslagen en met een shovel of kraan geladen. In het zuidoosten wordt wel met de muis geladen, daar liggen ze ook in het land. Transport door de boer is niet mogelijk.
comment Door charel op zondag 11 februari 2018 19:57 quote
Dat ze ze binnen wilden opladen, zeker omdat het met een shovel werd gedaan. Hier kon een boer al zijn bieten eerst zelf naar buiten rijden voordat de kraan ze in de trailer gooide.
comment Door Niels (Administrator) op zondag 11 februari 2018 20:24 quote
charel schreef: Dat ze ze binnen wilden opladen, zeker omdat het met een shovel werd gedaan. Hier kon een boer al zijn bieten eerst zelf naar buiten rijden voordat de kraan ze in de trailer gooide. Daar is hier soms ook wat discussie over maar dit bedrijf doet het al jaren zo.

VOEG EEN REACTIE TOE

U dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren. Vul hieronder uw gebruikersnaam
en wachtwoord in of registreer u als lid op Agrifoto.